Barion Pixel
rólunk

rólunk

„hisszük, hogy az innováció elérhető az Ön otthonában is”

2021 Szeptember 13. 🎆

Webshopunk megnyitotta kapuit mindenkinek, akik biztonságosabbá és kényelmesebbé szeretné tenni az otthoni atmoszférát. Okos otthont, okos termékeket, azaz olyan termékeket listázunk, amivel egyszerűen képes távolról kommunikálni a felhasználó otthonának felszereléseivel. Egyszerűen: telefonos app-al ellenőrizhető és irányítható termékeket nyújtunk az otthon kényelmébe. 

Fő célünk, hogy a hozzánk betérők olyan megoldásokkal találkozzanak, ami otthonuk energia hatékonyságát, biztonságát, kényelmi és biztonsági automatizálását fejleszti. 

Indulásunkkor két típusra osztottuk a folyamatosan bővülő termékpalettánkat, az egyedileg megvásárolható termékek OKOSÍTÁS alatt, illetve a gyűjtott és kapcsolódó termékek a CSOMAGok menüpont alatt 

Plusz szolgáltatásként vezetjük be Magyarországon a virtuálisan összeállítható biztonsági, automatizálási és kényelmi csomagokat, amelyek a lakás és ház okosításához szükséges kategóriában a vásárló igényeire és saját otthonának tulajdonságaira szabható. 

Reméljük, minden okos igényt kimerít az oldalunk, ha mégsem, vegye fel velünk a kapcsolatot, biztosan találunk rá megoldást!