Barion Pixel

eWeLink Okos Otthon App

Az eWeLink Okos Otthon App egy ingyenes alkalmazás, amely 80 márka több mint száz okoseszközét képes kezelni és vezérelni.

Az eWeLink

Az eWeLink Okos Otthon App egy ingyenes alkalmazás, amely 80 márka több mint száz okoseszközét képes kezelni és vezérelni. Ez az első kínai eredetű applikáció, amely támogatja az intelligens jelenetet (smart scenes).  Több kommunikációs protokollt is támogat.  Az eWeLink-hez számos okos eszközzel csatlakozhat, beleértve a villanykapcsolókat, aljzatot, LED-eket, érzékelőket.

Távirányító

Távolról vezérelheti a háztartási gépeket bárhonnan, bármikor, az eszköz állapotának és működési rekordjának egyidejű ellenőrzésével.

Csoportok létrehozása

lehetőség van, hogy az összes hozzáadott eszközt különböző csoportokhoz rendeljék, így könnyen ellenőrizhetik és kezelhetik az eszközöket. A funkció használatához egyszerűen kattintson az eszközlista tetején található legördülő menüre. Hozzon létre egy csoportot „dolgozószoba” néven, és adja hozzá a dolgozószobában lévő összes eszközt a csoporthoz a kényelmes kezelés érdekében.

Okos Jelenetek

A” smart scenes” lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy eszköz használatával automatikusan be- és kikapcsoljanak további eszközöket. Így létrehozhat például olyan jeleneteket mint a „Érkezés” és „Távozás”. Amint megérkezik vagy elhagyja otthonát, és az ajtó(k)  nyitva/zárva vannak, a lámpák és más készülékek automatikusan fel/lekapcsolnak.

Megosztott irányítás

Az eszköztulajdonosok megoszthatják saját eszközeik vezérlését más eWeLink-felhasználókkal. Hívd meg családtagjaidat, hogy együtt irányítsák okosotthonodat

eWeLink Okos Otthon App képernyőfotók

eWeLink applikáció kompatibilis okos otthon eszközök felfedezése

eWeLink app

Letölthető eWeLink Okos Otthon app technikai segédlet

1 Comments

 1. Cselik Zsolt

  Üdvözlöm!
  Segítséget/ választ keresek néhány problémára/kérdésre Sonoff TX család kapcsolóival kapcsolatban. Új házunkba ezt a családot választottuk, melyek Sonoff reléken keresztül kapcsolnák a világítást, ha működnének. A telefonnal még csak-csak, bár a hangvezérlést sehogy sem sikerül beállítanom. Sajnos azonban a kézi kapcsolás nagyon sokszor nem működik. Vagy felkapcsolni, de még többször lekapcsolni nem tudom. Ha várok kb. fél percet, akkor ismét funkcionál. Ez eszköz hiba, vagy beállítási probléma lehet. Wifin a telefonnal akkor miért működik? Sajnos nem találtam ezen kívül olyan értelmes fórumot, ahol ilyenekről is szó van.
  Kérem, hogy amennyiben a fentiekkel kapcsolatban van ötlete, tanácsa, vagy egyáltalán gondolata azt ossza meg velem.

  Köszönettel:

  Cselik Zsolt

Comments are closed.