Barion Pixel

SmartThings Okos Otthon Applikáció

Csatlakoztasd eszközeidet a világ legnagyobb okos otthon ökorendszeréhez, a SmartThings Okos Otthon Applikációhoz. 

Miért a SmartThings Okos Otthon Applikáció?

Csatlakoztasd eszközeidet a világ legnagyobb okos otthon ökorendszeréhez, a SmartThings Okos Otthon Applikációhoz.  Ha a terméked csomagolásán ezt a  címkét látod: „Works with SmartThings”, akkor a gyártó terméke tanúsítva van a Samsung appja által. Jelenleg több, mint 5000 tanúsított termék kapcsolódik a SmartThings platformhoz, így elég  mindent ebből az egy  alkalmazásból irányítanod. És itt jövünk mi a képbe, ugyanis több ezer  SmartThings kompatibilis terméket kínálunk a webáruházunkban, hogy tökéletes legyen az okos otthonod. 

A SmartThings app egy kötelező eleme: a Hub

Az okos otthonnak központra van szüksége. Például az  Aeotec Smart Home Hubbal Z-Wave, Zigbee vagy Wi-Fi eszközöket is csatlakoztathatsz, amelyek Works with SmartThings tanúsítvánnyal rendelkeznek. Mindezek az eszközök közvetlenül csatlakoznak a Hubhoz, és egyszerűen vezérelhetők és kezelhetők az appon keresztül.

Aeotec SmartThings Hubok kínálatunkból

SmartThings Szenzorok

Csatlakoztasd az érzékelőket és szenzorokat közvetlenül a Hub-hoz, hogy a lámpákat mozgás esetén automatikusan felkapcsolódjanak. Vagy akár push értesítést is kérhetsz, ha valaki megpróbálja kinyitni az ablakot. Az Aeotec termékek SmartThings alkalmazással való kompatibilitásának köszönhetően az otthoni automatizálás új szinten tapasztalható meg.

 A Z-Wave és Zigbee kapcsolattal számos, a webshopunkban elérhető termék csatlakoztatható a „Works as SmartThings” Aeotec Smart Home Hub-hoz. Az app ikonjára kattintva már válogathatsz is közülük: 

SmartThings kompatibilis gyártók

A SmartThings app segítségével több eszközt is gyorsabban és egyszerűbben csatlakoztathatsz és vezérelhetsz az otthonodban. Nem számít, hol tartózkodsz, automatizálhatod, felügyelheted és vezérelheti az okos eszközöket és okos háztartási gépeket, például hűtőszekrényt, mosógépet, szárítót, sütőt, mosogatógépet, főzőlapot, robotporszívót, légkondicionálót, légtisztítót és még sok mást.

Tudj meg többet a SmartThings alkalmazással kompatibilis termékekről a hivatalos honlapon. Többek között olyan okos eszközöket is csatlakoztathatsz a SmartThings alkalmazáshoz, mint az okostévék, IP-kamerák, Google Home vagy az Amazon Alexa.