Barion Pixel
eufy Motion Sensor mozgásérzékelő

eufy Motion Sensor mozgásérzékelő

eufy Motion Sensor mozgásérzékelő 100°-os lefedettség, 30 láb hatótávolság, 2 éves akkumulátor-élettartam, állítható érzékenység (HomeBase szükséges). Ez az eufy Motion Sensor mozgásérzékelő.

8.700 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Termékleírás

eufy Motion Sensor mozgásérzékelő

eufy Security Home Alarm System mozgásérzékelő, 100°-os lefedettség, 30 láb hatótávolság, 2 éves akkumulátor-élettartam, állítható érzékenység (HomeBase szükséges). Ez az eufy mozgásérzékelő.  
  • Tartós védelem: A mellékelt akkumulátor akár 2 évig is használható az éjjel-nappali biztonság érdekében.
  • Kiterjedt lefedettség : 100°-os sugarú körön belül és akár 30 láb távolságon belül érzékeli a mozgást – ez több mint elég ahhoz, hogy otthona egész szobáját biztonságossá tegye.
  • Állítható érzékenység : Állítsa be a mozgásérzékelő érzékenységét úgy, hogy csak akkor jelezze, ha emberek vannak a hatótávolságon belül – ne a játékos kedvtelésből tartott kutyája vagy macskája.0
  • Alkalmazásfigyelmeztetések : azonnal értesíti Önt, amint mozgást észlel, és üzenetet küld telefonjára az eufy Security alkalmazáson keresztül, bárhol is legyen.
  • Csatlakozás: Csatlakozik az eufy Security HomeBase-hez (nem tartozék) és az összes többi eufy Security termékhez. Egyszerűen párosítsa az eufy Security alkalmazáson keresztül, és nyomja meg az érzékelőn lévő gombot, hogy hozzáadja a rendszeréhez.
Több

📝 Termék tulajdonságok

applikáció

asszisztens

,

kommunikáció

garancia

24 hónap

márka

szín

fehér

Cikkszám: T8910021 Kategóriák: , , ,

📝 Vásárlói Értékelések

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

eufy Motion Sensor mozgásérzékelő

8.700 Ft

Engedélyezett utánrendelésre