Barion Pixel
Linksys EA7300 MAX-STREAMª AC1750 MU-MIMO Gigabit Wi-fi Router

Linksys EA7300 MAX-STREAMª AC1750 MU-MIMO Gigabit Wi-fi Router

Megszakítás nélküli Next-Gen AC WiFi minden eszközére egyszerre, azonos sebességgel.

  • Akár 1,7 Gbps Wi-Fi sebesség
  • Zökkenőmentes barangolás
  • Könnyű beállítás

38.100 Ft

Elfogyott

Termékleírás

Linksys EA7300 MAX-STREAMª AC1750 MU-MIMO Gigabit Wi-fi Router

EGYSZERŰ BEÁLLÍTÁS

A telepítés gyors és egyszerű. Nincs szükség CD-re.

MU-MIMO

A legújabb vezeték nélküli váltakozó áramú technológia az egyidejű streameléshez és játékhoz több eszközön.

IDEÁLIS KIS HÁZTARTÁSOKNAK

Tapasztalja meg a nagy teljesítményű Wi-Fi-lefedettséget egy kis méretű házban.

EGYIDEJŰ KÉT SÁVAS (2,4 5 GHZ)

Erősebb kapcsolatot biztosít szélesebb tartományban, mint egyetlen sáv.

 

A KÖVETKEZŐ GENERÁLÚ VEZETÉK NÉLKÜLI AC ERŐS WI-FI-T TÖBB ESZKÖZÖN NYÚJT

A Linksys MAX-STREAM™ AC1750 Wi-Fi Router következő generációs AC Wi-Fi-vel rendelkezik MU-MIMO technológiával , amely a megszakítás nélküli, egyidejű Wi-Fi-kapcsolatok legújabb fejlesztése. Az olyan eszközök, mint a 4K tévék, HD streaming médialejátszók, táblagépek, játékkonzolok és még sok más nagy sávszélességet használnak, és a MU-MIMO (Multi-User, Multiple-Input, Multiple-Output) technológiával a MAX-STREAM™ Az AC1750 W-Fi router Wi-Fi-t küld több eszközre egyidejűleg és azonos sebességgel. Az egész család egyszerre játszhat, streamelhet és dolgozhat anélkül, hogy késés vagy pufferelés tapasztalna – akár kétszer olyan sebességgel, mint egy nem MU-MIMO útválasztóé.  

ZÖKKENŐMENTES BARANGOLÁS ÖNTET KÖVETŐ WIFI-HEZ**

Linksys MAX-STREAM™ WiFi hatótávolság-bővítővel (például RE7000 ) párosítva a MAX-STREAM™ AC1750 WiFi 5 router erős, zökkenőmentes WiFi jelet hoz létre, amely az egész háztartásban kiterjed. A hagyományos útválasztók arra kényszerítik, hogy manuálisan csatlakozzon a hatótávolság-bővítő vagy az útválasztó hálózatához, hogy a legjobb WiFi jelet élvezhesse. A zökkenőmentes barangolás leegyszerűsíti ezt azáltal, hogy lehetővé teszi, hogy eszköze automatikusan a legerősebb jelre váltson, miközben Ön otthonában mozog, kevesebb puffereléssel és kevesebb megszakadt hívással.  

ÉLVEZZE A KOMBINÁLT WIFI SEBESSÉGET AKÁR 1,7 GBPS-SÉRT

A MAX-STREAM™ AC1750 WiFi 5 routerünk két dedikált WiFi sávot kínál, amelyek együttesen akár 1,7 Gbps sebességet biztosítanak. Sőt, akár 10 eszköz csatlakoztatására is alkalmas. A nagy sávszélességű tevékenységek, például a 4K videó streamelés a nagy sebességű 5 GHz-es sávhoz csatlakoznak, míg az alapvető tevékenységek, mint például az e-mail a 2,4 GHz-es sávba kerülnek.  

ALEXA WI-FI ELÉRÉS

Az Alexa segítségével könnyedén kezelheti az otthoni eszközök és egyének Wi-Fi-hozzáférését, eltéve a fókuszt a képernyőkről, és visszakerülhet a fontos dolgokra. Mondjon ki olyan parancsokat, mint „Alexa, kapcsolja ki Timmy Wi-Fi-jét”, amikor eljött a vacsora ideje, vagy „Alexa, engedélyezze a vendég Wi-Fi-t”, amikor emberek vannak.

GYORS ÜTEMŰ WI-FI TEVÉKENYSÉGEK ERŐS PROCESSZORKAL

A kétmagos processzorral működő MAX-STREAM™ AC1750 Wi-Fi Router több egyidejű adatfolyam kezelésére is képes, ami jobb Wi-Fi-teljesítményt és gyorsabb Wi-Fi-sebességet eredményez több eszköz számára.  

FEJLESZTETT HATÓVÁVOLSÁG HÁROM KÜLSŐ ANTENNÁVAL

A kis otthonok lefedettségére optimalizált három nagy teljesítményű antenna erős Wi-Fi jelet sugároz, amely javítja a kapcsolatot a nehezen elérhető helyeken. Játsszon videojátékokkal, hallgasson zenét, nézzen meg e-maileket, vásároljon online, streameljen HD filmeket és még sok mást anélkül, hogy aggódnia kellene a jelkiesés miatt.

USB 3.0 ÉS GIGABIT ETHERNET PORTOK VEZETÉKES CSATLAKOZTATÁST BIZTOSÍTNEK

Csatlakoztasson több eszközt és ossza meg a fájlokat a Fast Ethernetnél tízszer gyorsabb sebességgel a négy Gigabit Ethernet porttal. Csatlakoztasson egy tárolóeszközt az USB 3.0 porthoz, és gyorsan vigyen át fájlokat más Wi-Fi eszközökre.
Több

📝 Termék tulajdonságok

garancia

12 hónap

márka

asszisztens

Cikkszám: EA7300-EU Kategóriák: , ,

📝 Vásárlói Értékelések

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Linksys EA7300 MAX-STREAMª AC1750 MU-MIMO Gigabit Wi-fi Router

38.100 Ft

Elfogyott

Hasonló termékek