Barion Pixel
Shelly Pro 3EM három fázisú WiFi+Ethernet fogyasztásmérő

Shelly Pro 3EM három fázisú WiFi+Ethernet fogyasztásmérő

Shelly PRO 3EM három fázisú WiFi+Ethernet fogyasztásmérő 3 x 120A áramváltóval második  generációs, elektromos szekrény DIN-sínre szerelhető, 3-fázisú fogyasztásmérője. A LAN-csatlakoztathatóságnak köszönhetően telepíthető olyan helyre is, ahol a WiFi-vétel (pl. fém szekrény miatt) erősen korlátozott lenne.

59.000 Ft

Készleten

Termékleírás

Shelly Pro 3EM három fázisú WiFi+Ethernet fogyasztásmérő 3 x 120A áramváltóval

A Shelly PRO 3EM a Shelly második  generációs, elektromos szekrény DIN-sínre szerelhető, 3-fázisú fogyasztásmérője. A LAN-csatlakoztathatóságnak köszönhetően telepíthető olyan helyre is, ahol a WiFi-vétel (pl. fém szekrény miatt) erősen korlátozott lenne.

A beépített erősebb chip és nagyobb memória pedig lehetővé teszi az mJS szkriptek futtatását is, és így akár hub nélkül, önállóan is képes helyi automatizációkat működtetni az eszköz.

A 3 db 120A-es áramváltóval szállított Shelly PRO 3EM valós időben mutatja a az össz-fogyasztási adatokat, valamint fázisonként a pillanatnyi feszültséget, áramerősséget és teljesítményt, és támogatja a négy negyedes fogyasztásmérést .

A következő felhasználási esetekben alkalmazható: kétirányú energiamérés (fogyasztás / visszatöltés) figyelése, helyi vezérlések, napelemes rendszerek felügyelete és vezérlése. A PRO verzió a MODBUS tmogatásnak köszönhetően akár ipari létesítményeknél is megállja a helyét.

A Shelly PRO 3EM a Shelly professzionális három fázisú fogyasztásmérőjének új, második generációs tagja, mely egyaránt alkalmas magán és közületi felhasználásra és más rendszerekbe való integációra. Áramkörök, elektromos eszközök, fűtési vagy hűtési rendszerek vagy teljes háztartások, műhelyek, közületi telepek fogyasztását képes mérni, egy darab háromfázisú áramkört vagy három darab egyfázisú áramkört.

Képes a valós idejű fogyasztás mérésére és kijelzésére, és 60 napnyi fogyasztás (WiFi nélküli offline üzemmódban), 1 perces bontásban és fázisonkénti fogyasztási adatának elmentésére.

A Shelly Pro 3EM egy Bluetooth-párosítású, Wi-Fi-s eszköz, mely LAN csatlakozóval is fel van szerelve. A Shelly Pro 3EM 1%-os energia mérési pontosságával bármilyen háztartási készülék, elektromos áramkör és irodai berendezés fogyasztását külön-külön nyomon követheti. 60 napos előzményadatokat ment az eszközre, 1 perces felbontással minden fázishoz külön-külön. Ezenkívül a script funkciói lehetővé teszik összetett jelenetek helyi végrehajtását is.

A Shelly PRO eszközökben levő LAN-kapcsolatnak köszönhetően professzionális integrátorok számára is számos lehetőségeket biztosít profi megoldás kialakításához. Valós időben mutatja a pillanatnyi feszültséget, áramerősséget és teljesítménytényezőt is fázisonként.

 

Termékjellemzők:

 • 4 negyedes mérés (kapacitív és induktív terhelési típusokra, fogyasztás és visszatöltést egyaránt mér)
 • B pontossági osztály (IEC 62053-21) aktív energiára: a Shelly Pro 3EM mérési pontossága 1%.
 • Támogatja a napelemes rendszereket: fogyasztást és visszatöltést is képes mérni
 • Az energiafelhasználás optikai impulzusjelzése
 • A csomag 3 db 120A-es áramváltót is tartalmaz
 • MODBUS támogatás: Egyszerű és gyors telepítést tesz lehetővé a meglévő ipari létesítményekben.
 • Wi-Fi, LAN és Bluetooth kapcsolat: Ethernet és Wi-Fi egyidejű használat. MQTT, bejövő és kimenő WebSocket, UDP, mTLS támogatás.
 • Teljesítményfelügyelet: Háromfázisú rendszereket vagy egyfázisú elektromos rendszerekben akár 3 áramkört is képes mérni.
 • Gyors értesítések és legalább 60 napos 1 perces felbontású fogyasztási adat tárolása. Az adatokat a helyi memóriában tárolja.
 • Parancsfájl-funkciók: A Shelly Pro 3PM teljes mértékben támogatja az mjS szkriptet, lehetővé téve helyi automatizációk futtatását is.
 • Ipari szintű biztonság A Shelly Pro 3EM támogatja az mTLS-t MQTT-hez, HTTP-hez és biztonságos kimenő WebSocket-ekhez. Ipari szintű biztonsága lehetővé teszi a közvetlen csatlakozást a felhő infrastruktúrájához, csökkentve ezzel az összetett hálózatok és VPN-ek telepítésének költségeit.
 • Relékimenet kontaktor vezérléshez: max 10A

WiFi kapcsolat:

 • Shelly PRO 3EM – más Shelly eszközökhöz hasonlóan – beépített web-szerverrel rendelkezik, így Access Point üzemmódban is képes működni.
 • WiFi kapcsolaton keresztül képesk a Shelly PRO 3EM az otthoni / irodai / üzemi Wi-Fi hálózatra is csatlakozni és az ingyenes (Android, iOS) Shelly app-on keresztül így elérhető.
 • Nincs szükség a működéséhez központi vezérlésre vagy átjáróra (gateway-re), WiFi kliens vagy access point üzemmódban is közvetlenül a WiFi-re csatlakozik.
 • Támogatott WiFi protokollok: 802.11 b / g / n (2.4 GHz)
 • Fix IP címmel és DHCP-vel is képes működni.
 • A Shelly Pro 3EM, mint más Shelly eszközök is, képesek a Shelly felhőre (Cloud-ra) kapcsolódva, vagy attól függetlenül is működni.
 • Otthoni hálózaton otthonautomatizációs rendszerrel is együttműködnek: mobileszközről, PC-ről, vagy más eszközökről HTTP és /vagy UDP protokollon keresztül kommunikálnak.
 • Bluetooth párosítás: más Plus és Pro termékcsaládhoz tartozó Shellyi eszközökhöz hasonlóan egyszerű és gyors a Wi-Fi-re való párosítása Bluetooth segítségével.

Ethernet kapcsolat:

 • PRO szériás eszközként nem csak Wi-Fi-n, hanem vezetékes Ethernet hálózathoz is csatlakoztatható
 • Fix IP címmel és DHCP-vel is képes működni

 

Időzítési funkciók:

 • Beállíthatóak ismétlődő időzítések az áramkör ki és bekapcsolására, ezt külső kontaktor vezérlésével működteti.
 • Akár a napkelte és a napnyugta időpontjához igazítva is.

 

 

Mire jó a Shelly PRO 3EM?

Ipari berendezések
A Shelly Pro 3EM támogatja a MODBUS-t feszültség, áram, teljesítmény és energiák tekintetében. Pontosan mintavételezheti az energiafelhasználást, valamint a feszültség, áram és teljesítmény pillanatnyi értékeit. Az új firmware-generáció lehetővé teszi az egyedi integrációkat is, hiszen az eszköz akár 100 ms-onként is képes jelentést tenni az infrastruktúrának a fogyasztásról.

Kétirányú energiafogyasztás figyelés
Figyelje otthonát, irodáját vagy gyárát, és kerülje el a további költségeket vagy a feszültségesést, amely károsíthatja készülékeit és eszközeit. A Shelly Pro 3EM kétirányú fogyasztást tud kiszámítani: a megtermelt és felhasznált energiát mindhárom fázisban. A készülék egyfázisú elektromos rendszer három különálló áramkörének mérésére is konfigurálható. Tekintse meg elektromos hálózatának minőségét az aktív teljesítmény, a meddőteljesítmény, a feszültség és a teljesítménytényező tekintetében.

Helyi vezérlések
A Shelly Pro 3EM szkript funkcióinak és webhookjainak köszönhetően mostantól könnyedén vezérelhet más Shelly vagy Wi-Fi eszközöket a helyi hálózaton. Használja ezeket a lehetőségeket a fűtési, hűtési vagy elektromos járművek töltési paramétereinek pontos beállításához a fotovoltaikus termelés alapján, és eszközei automatikusan leadják az energiafogyasztást. Mindez felhő használata nélkül működik.

Napelemes rendszerek felügyelete és vezérlése
Kövesse nyomon, mennyi energiát termelnek napelemei vagy szélturbinái, és takarítson meg erőfeszítés nélkül. A Shelly Pro 3EM valós idejű információkat nyújt a nap- és szélenergia-rendszer hatékonyságáról, valamint történelmi adatokat arról, hogy mennyi energiát termeltek és fogyasztottak percenként az elmúlt 60 napban. Ez segít szabályozni az energiaáramlást, és a legtöbbet hozhatja ki napelemeiből és szélturbináiból. Ha egy lépéssel tovább akar lépni, csatlakoztassa a Shelly Pro 3EM-et a többi Shelly-eszközhöz, és hozzon létre jeleneteket a kívánt műveletek elindításához, például a készülékek kikapcsolásához vagy riasztások megszólaltatásához.

 

Fejlesztőknek:

 • A Shelly PRO 3EM már a gyári firmware-rel is integrálható a legtöbb otthonautomatizálási rendszerhez.
 • Az eszközt REST API dokumentációja itt található a gyártó oldalán: http://shelly-api-docs.shelly.cloud/

 

További támogatott platformok, integrációk:

 

 • MQTT
 • HomeSeer
 • ioBroker
 • Home Assistant
 • openHAB
 • Domoticz
 • SYMCAN
 • nymea
 • Hubitat
 • HOOBS (Homebridge out of the box)
 • REST API

További információk

Tömeg 0,386 kg
Méretek 7,0 × 1,9 × 9,3 cm
RF / rádióvezérlés (433.92MHz) nem
Maximális teljesítmény 3 x 120A
Gyártói okostelefonos app igen, ingyenes app (Shelly Cloud) (iOS, Android)
Hangvezérléssel kapcsolható Amazon Alexa és Google Assistant kompatibilis
Helyi hálózati üzemmód (gyári firmware-rel) igen, működhet csak helyi hálózati üzemmódban, teljes funkcionalitással (beállítható). A fogyasztásmérési adatokat is képes az eszközön tárolni.
Impulzus- / billenőkapcsolás igen, auto on és auto off beállítási lehetőség is van
Interneten vezérelhető igen
Bemenet külső kapcsoló számára nem
Cloud üzemmód (gyári firmware-rel) igen, működhet a Shelly felhőre kapcsolva (beállítható)
Dimmelhető / Fényerőszabályozható nem
Kapcsoló / kapcsolórelé nem, de van kimenet kontaktor vezérléséhez
DIN-sínre szerelhető igen
Előzmények igen: ki/bekapcsolási előzmények az app-ban (Shelly fiókonként a legutolsó 50 esemény), a fogyasztási adat grafikonja az app-ban, letölthető CSV fogyasztási történet
Értesítési funkciók Shelly Cloud Scene (jelenetből): email küldése, Shelly app értesítés
Eszköz működési betáp 110V-240V AC
Fogyasztás max. 3W
Fizikai ki/be kapcsológomb nem
Fogyasztásmérő igen, nagyteljesítményű, háromfázisú, vagy egyfázisú három áramkörös (max. 3 x 120A)
Gyártó Shelly
Bekötés 230V AC (három fázis és nulla)
_Távvezérlési módok Wi-Fi
Működési páratartalom-tartomány 30% – 70% RH
Túlmelegedés-védelem nem
Vezérelt áramkör 110V-240V AC
Webes (böngészős) admin felület igen, az app-pal szinte megegyező funkionalitás
WiFi kapcsolat igen
WiFi szabványok 802.11 b/g/n (2.4GHz)
MQTT támogatás (gyári firmware-rel) igen
_Mukodesi_betap AC (110V-) 230V (három fázis)
Zigbee kapcsolat nem
Áramkörök száma 3 fázist/áramkört mér, 1 kontaktor kimenete van
REST API támogatás (gyári firmware-rel) igen
Túlfeszültség-védelem nem
Szín fehér
Támogatott integrációk Amazon Echo, Google Home, HomeSeer, openHAB, Home Assistant, ioBroker, Hubitat, Hoobs, Symcan, Domoticz, nymea, SmartThings (beta), REST API
MCRPDC kód RDC10
Terméktípus háromfázisú nagyteljesítményű professzionális fogyasztásmérő, akár kétirányú fogyasztásmérésre (pl. fogyasztás + napelemes visszatöltés)
_Termék típusa fogyasztásmérő
Működési hőmérséklet-tartomány -20° – 40 °C
Időzíthető

📝 Termék tulajdonságok

applikáció

, ,

márka

asszisztens

,

garancia

12 hónap

kommunikáció

Cikkszám: ALL-REL-PRO3EM Kategóriák: , , Címkék: , , , , , ,

📝 Vásárlói Értékelések

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Shelly Pro 3EM három fázisú WiFi+Ethernet fogyasztásmérő

59.000 Ft

Készleten

Hasonló termékek