Barion Pixel
Shelly TRV WiFi termosztatikus okos radiátorszelep

Shelly TRV WiFi termosztatikus okos radiátorszelep

Shelly TRV WiFi termosztatikus okos radiátorszelep:  2022-es, Wi-Fi-vel működtetett termosztatikus radiátorszelepe. A régi termosztatikus szelepet kevesebb mint 5 perc alatt kicserélheted a Shelly TRV-re. A Shelly TRV-t időzítheted, létrehozhatsz jeleneteket, hozzákapcsolhatod kazán és hőszivattyú vezérléshez, és app-ból távolról is vezérelheted az okos fűtésed!

35.400 Ft

Készleten (utánrendelhető)

Termékleírás

Shelly TRV WiFi termosztatikus okos radiátorszelep

A Shelly TRV WiFi termosztatikus okos radiátorszelep a Shelly vadonatúj, 2022-es, Wi-Fi-vel működtetett termosztatikus radiátorszelepe. A régi termosztatikus szelepet kevesebb mint 5 perc alatt kicserélheted a Shelly TRV-re. A Shelly TRV-t időzítheted, létrehozhatsz jeleneteket, hozzákapcsolhatod kazán és hőszivattyú vezérléshez, és app-ból távolról is vezérelheted az okos fűtésed! Segítségével hatékony fűtésirányítási rendszert hozhatsz létre, és optimalizálhatod a segítségével az energiaszámládat. Beépített 6500 mAh-s újratölthető akkumulátorral rendelkezik, becsült működési ideje egy töltéssel kb. 2 év.  

Hatékony fűtés-menedzsment és alacsonyabb fűtésszámlák

A Shelly TRV beépített újratölthető akkumulátorral rendelkezik, mely akár 2 évig* is bírja egy töltéssel! Kevesebb, mint 5 perc alatt kicserélheted rá régi termosztatikus radiátorszelepeidet, és bárhol is vagy, mobiltelefon app-ból vezérelheted majd őket. Beállíthatod a Shelly TRV-ket Scene-ek / Jelenetek-en át való vezérlésre más Shelly eszközök adatai alapján, legyen szó továbi hőmérőkről, mozgásérzékelőkről vagy más szenzorok vagy relék adatai alapján. *5 hónapos fűtési szezon esetén. A Shelly TRV 6500 mAh-s újratölthető akkumulátorral rendelkezik, amely akár 2 évig is üzemel egy töltéssel. Az okosszelep USB-C csatlakozós, gyorsan, körülbelül 5 óra alatt teljesen újratölthetőek.  

Fejlett technológia, figyelem az apró részletekre

A Shelly TRV egyedi design-ja és fejlett vezérlést biztosító technológiája tökéletes kiegészítője bármely okosotthonnak. Hogy a család bármely tagja kényelmes használhassa, a SHelly TRV LED kijelzővel és érintőgombokkal is el van látva, így gyorsan állítható rajta a hőmérséklet.  

Okos fűtésprofilok a fokozott energiahatékonyság érdekében

A Shelly TRV 5 okos fűtésprofilt is támogat, mindegyikhez 6 hőmérsékleti pont is tartozik. Minden profilhoz külön-külön beállíthatsz egyéni beállításokat és vezérlést a hatékony fűtés vezérlésérdekében. Például ha elutazol, csak válts át a „Holiday” profilra. A Shelly TRV minimális szinten tartja a fűtést, és energiát takarít meg, miközben senki sem tartózkodik otthon. Beállíthatod a „Holiday” profilt úgy is, hogy egy nappal a visszatérés előtt kapcsoljon ki, és a Shelly TRV az előre beállított szokásos hőmérsékletre emeli a fűtési szintet, hogy kellemes légkörben várjon otthon.  

Fűtési költség optimalizálás

Ne hagyd, hogy fűtési költségeid növekedjenek! Kövesd nyomon a felhasznált fűtési energiát, és kezeld az egyes radiátorok beállításait külön-külön vagy csoportosan, bárhol is vagy! Állítsd be a Shelly TRV-t, hogy alacsonyabb fűtési szintet tartson például a konyhában, miközben alszol, és egy órával ébredés előtt növelje meg azt, hogy a szoba meleg legyen, mire felkelsz!  

Állíts be időzített fűtésvezérléseket!

Gondoskodj a fűtési rendszer hatékonyságáról! Állítsd be a Shelly TRV-t úgy, hogy a nap óráinak megfelelően különböző fűtési szinteket tarts fenn. Az okos ütemezési funkciókkal alacsonyabb fűtési fokozatokat állíthatsz be munkaidőben, és magasabbat, hogy mire hazaérsz, kellemes hőmérséklet fogadjon, mert a Shelly TRV-vel egy órával azelőtt megnövelheted a fűtést, hogy hazaérsz a munkából!  

Vezéreld a rendszert a Shelly App-ból

És ha elakadtál a forgalomban, akkor sem kell attól tartanod, hogy a fűtési órák kárba mennek! Csak nyisd meg okostelefonod, és állítsd be a Shelly TRV-t, hogy halassza el a fűtés növelését néhány perccel vagy órával.  

Csatlakoztasd a Shelly TRV-t okosotthonodhoz – fedezd fel a Shelly TRV-ben rejlő lehetőségeket más Shelly-eszközökkel kombinálva

Optimalizáld még tovább a fűtésvezérlésed! Például ne hagyd, hogy a Shelly TRV kikapcsolja a fűtést, ha a Shelly Door Window 2 szenzor azt észleli, hogy egy ablak a szobában több mint 3 percig nyitva van. Majd az ablak bezárása után automatikusan növelje meg a szobahőmérsékletet.  

Állítsa be a megfelelő hőmérsékletet még pontosabb hőmérséklet-méréssel

Könnyen nyomon követheted a hőmérséklet-ingadozásokat, és fenntarthatod a kényelmes hőt otthonodban. Mindegyik radiátor termosztát teljes pontossággal képes mérni a radiátor körüli hőmérsékletet, de kisebb eltérések lehetnek a nagyobb helyiségek távoli részeinek mérésénél. Ha csatlakoztatod a Shelly TRV-t egy Shelly H&T-hez vagy egy másik külső Wi-Fi-s érzékelőhöz, hogy még pontosabb hőmérsékletmérést kapj az egész házra, akkor ez alapján is beállíthatod a radiátor-szelepeket.  

Fűtés, de csak ha tényleg szükséges!

Nem szükséges magasan tartani a fűtési szintet azokban a helyiségekben, amelyeket ritkán használsz! Ehelyett állítsd be egy alacsonyabb alaphőmérsékletet, és konfiguráld be a Shelly TRV-t, hogy növelje a fűtési szintet, ha a Shelly Motion mozgás érzékelő mozgást észlel a helyiségben egy meghatározott időtartamon keresztül.  

Kazán- és hőszivattyú vezérlés

Ha kazános vagy hőszivattyús vezérlést használasz, akkro az otthonodban levő összes ShellyTRV-t együtt tudod működtetni ezeket a készülékekkel Shelly okosrelék segítsgével, melyeket HTTP-parancsokkal vagy Scene-ekkel / felhős jelenetekkel vezérelhetsz. Például: ha a Shelly TRV-k otthonodban minden helyiségben teljesen le vannak zárva, a kazán és a hőszivattyú is kikapcsolható. Ha azonban akár csak egy Shelly TRV is kinyílik, újra be kell kapcsolnod a kazánt és a hőszivattyút. Így a Shelly TRV.kkel jelentősen csökkented a fűtésre felhasznált energiát és pénzt takaríthatsz meg.  

Telepítsd a Shelly TRV-t négy egyszerű lépésben

A Shelly TRV szinte minden radiátortípussal működik a készletben található termosztatikus fej adaptereknek köszönhetően. A beállítást követően az eszköz – külön hub nélkül – közvetlenül csatlakozik a Wi-Fi router-hez, és könnyen hozzáadható otthoni automatizálási rendszeredhez. 1. lépés – Távolítsd el a radiátor meglévő termosztatikus szelepét. 2. lépés – Ha szükséges, használd a csomagban található adapterek egyikét. 3. lépés – Szereld fel a Shelly TRV-t a radiátorra. 4. lépés – Csatlakoztasd a Shelly TRV-t az otthoni Wi-Fi hálózatához, és működtesd a Shelly Cloud alkalmazáson keresztül. Itt találod a kompatibilis radiátor szelepek listáját.  

Kompatibilis hangvezérlésekkel is

Kapcsold össze kedvenc hangvezélésed a Shelly TRV-kkel a felhőn keresztül! Ehhez csak hozzá kell adnod a Shelly TRV.ket a hangvezérlésekhez mint szobatermosztát (Room Thermostat). A hangvezérléssel módosítani tudod majd a beállításokat!  

Nem szükséges külön hub

A Shelly TRV külön hub / helyi központ nélkül is okosvezérelhető, hiszen az okos radiátorszelepek közvetlenül a WiFi hálózatra kapcsolódnak és a Shelly Cloud-on (felhőn) keresztül távolról is vezérelhetőek. Kezeld és szabályozd otthonod fűtését, állíts be gyors profilokat, jeleneteket, ütemezett hőmérséklet beállításokat a felhőalapú hozzáférésen keresztül, bárhol is vagy. A Shelly Cloud App iOS és Android okostelefonokra is elérhető.  

Támogatott platformok, integrációk

Használhatod az eszközöket a Shelly felhős megoldásával, vagy akár egyetlen helyi szerverrel, akár teljesen elszigetelve az okosszelepeket a nyilvános internethálózattól. A Shelly TRV-k gyárilag kompatibilisak az otthoni rendszereddel, hiszen a rendszered képes felügyelni és vezérelni a Shelly TRV-kett REST, MQTT és CoAP protokollok használatával.  

Shelly TRV terméktulajdonságok:

 
  • Wi-Fi-n keresztül vezérelhető –  a Shelly TRV közvetlenül csatlakozik az otthoni Wi-Fi hálózathoz. Nincs szükség hub-ra!
  • Hosszú akkumulátor-élettartam – Akár 2 év akkumulátor-élettartam egy töltéssel, 5 hónapos fűtési szezon esetén.
  • Újratölthető akkumulátor – A Shelly TRV teljesen újratölthető akkumulátorral van felszerelve.
  • Pontos hőmérséklet-szabályozás – Legyen tájékozott radiátorai hőmérsékletéről, bárhol is legyen!
  • Széles spektrumban állítható hőmérséklet – Beállíthatod a szobahőmérsékletet 5°C és 30°C között bárhova.
  • Gyors profilok – Állíts be gyors profilokat, és válts egyszerűen az előre meghatározott beállítások és ütemezések között.
  • Egyéni időzítések – Állíts be menetrendet a napirended alapján, és gondoskodj arról, hogy mindig egy kellemes hőmérsékletű házba térj haza.
  • Egyedi jelenetek – Állíts be egyéni jeleneteket a Shelly TRV és a többi Shelly eszköz kombinálásával.
  • Külső hőmérséklet-érzékelők támogatásása – Csatlakoztassa a Shelly H&T-t vagy más külső Wi-Fi-érzékelőt a pontos hőmérsékletméréshez.
  • Vezéreld a kazánod vagy hőszivattyúdat – Az energiamegtakarítás érdekében vezéreld automatikusan a kazánt/húszivattyút is.

További információk

Tömeg 0.366 kg
Méretek 9.4 × 6.2 × 5.3 cm
Terméktípus WiFi-s okos radiátorszelep
Eszköz működési betáp 3.6V 6500mAh NCR18650BD Panasonic tölthető akkumulátor
Interneten vezérelhető igen
WiFi kapcsolat igen
WiFi szabványok 802.11 b/g/n (2.4GHz)
RF / rádióvezérlés (433.92MHz) nem
Zigbee kapcsolat nem
Gyártói okostelefonos app igen, ingyenes app (Shelly Cloud) (iOS, Android)
Cloud üzemmód (gyári firmware-rel) igen, működhet a Shelly felhőre kapcsolva (beállítható)
REST API támogatás (gyári firmware-rel) igen
MQTT támogatás (gyári firmware-rel) igen
Támogatott integrációk Amazon Alexa, Google Home, Apple HomeKit, Yandex Alice, MQTT, SmartThings, Home Assistant, REST API, Homey, HomeSeer, openHAB, ioBroker, SYMCAN, Hubitat, Hoobs, Domoticz, nymea
Fogyasztás < 500 mA
Működési hőmérséklet-tartomány 0°C – 30°C
Webes (böngészős) admin felület igen
pa_gyartoink 1463
Gyártó Shelly
Több

📝 Termék tulajdonságok

applikáció

, , , ,

asszisztens

, ,

garancia

12 hónap

kommunikáció

márka

Cikkszám: ALL-TER-TRV Kategóriák: , , ,

📝 Vásárlói Értékelések

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Shelly TRV WiFi termosztatikus okos radiátorszelep

35.400 Ft

Készleten (utánrendelhető)

Hasonló termékek