Barion Pixel

szállítási információ

szállítási módokra vonatkozó információk 

A bitthon.hu weboldalunkon leadott rendeléseket a lehető leghamarabb időn belül elkezdjük feldolgozni. A várható szállítási idő raktáron lévő termékeinken 2-4 munkanap, rendelés alatt álló termékeink várható szállítási ideje 8-10 munkanap. 

GLS futárszolgálat 

A megrendelés során megadott szállítási ( ha nincs megadva, akkor számlázási) címre a termékeket partnerünk fuvarozza, a GLS General Logistics Systems rendszerében a FlóKor Futár Kft.  képviseletében a következő lehetőségekkel: 

Háztól házig kézbesítés vagy GLS Csomagpontba való kézbesítés

  • 0-40kg gyors és hatékony csomagszállítás háztól házig. Magyarországon, minden városban és településen a csomagokat, a felvételt követő munkanapon, munkaidőben (8-17 óra között) kézbesítik
  • háztól házig szállítás minden címre, a pénztároldalon adható meg és véglegesítéhető a szállítási cím
  • GLS CsomagPontA  GLS CsomagPontba is kérhető a kiszállítás a következő módok egyikén: 
    • A bitthon.hu pénztár oldalon választható GLS CsomagPont vagy
    • A GLS ügyfélszoftverein keresztül (Online/Connect) egy legördülő listából választható ki a kívánt GLS CsomagPont.  
  • GLS CsomagPont Információ: A GLS SMS-ben tájékoztatja a címzettet arról, hogy a csomagja megérkezett a GLS CsomagPontba. Az értesítés után 5 munkanapon belül bármikor átvehető a küldemény, figyelembe véve a csomagátvevő helyek nyitva tartási idejét. Amennyiben a címzett nem veszi át a csomagot, az érkezéstől számított 3. munkanapon e-mailben emlékeztetőt kap. Az átvételnél a címzettnek be kell mutatnia a személyazonosságot igazoló okmányát és hivatkoznia kell a csomagszámra. 
  • Track and Trace technológia, internetes csomagkövetés
  • GLS Call center címzettek részére 07-20:00-ig
A futárszolgálat díja, a megrendelés leadásakor érvényes és választott szállítási módtól függő díj. 

 

személyes átvétel

Személyes csomag átvétel költsége 0Ft és kizárólag székhelyünkön, előzetes egyeztetés után lehetséges: 9400, Sopron Móricz Zsigmond utca 1-3 (Makovecz-ház)