Barion Pixel

Teljeskörű Okos Otthon Kivitelezés​​

Miért jó az Okos Otthon?

Az általunk képviselt vezeték nélküli, teljeskörű okos otthon kivitelezés átfogó megoldásaival Otthonod biztonságosabb lesz, távolról felügyelhető, és teljes mértékben rád és családodra szabott kényelmi megoldásokkal lesz ellátva. 

Kapcsolat

telefon

e-mail

cég

bitthon Kft.

Szolgáltatási Terület

Elsődleges kivitelezési tevékenységünk helyszíne  Sopron és Környéke.

Mit Okosítunk?

Mit szólnál, ha otthonod veled együtt kelne és készülne a lefekvéshez? Az árnyékolók automatizálásával megtapasztalhatod mennyi lehetőséget rejt a természetes fény beáramoltatása az otthonodba. Sőt! Optimalizálhatod a házad energiahatékonyságát az árnyékolók igazításával, hogy a a beengedett napfény mennyisége és a beszűrődési szögének arányában  igazodjanak az árnyékolók. Az otthoni komfort érzet növelése, és a jelenlegi távirányítók mellőzése pedig elenyésző a való komfort érzet mellett. 

Rezsi optimalizálás vagy komfort-érzet növelés? A lehető legoptimálisabb légkört érhetjük el a fűtésrendszer felokosításával. Automatizáljuk a fűtésrendszert, hogy a legkellemesebb otthon várjon a hideg napokon, és véletlenül se fűtsenek indokolatlanul a radiátorok. Megteremtjük a maximális fűtésrendszer hatékonyság feltételét az automatizálás és távoli vezérelhetőség révén. 

Képzeld el, hogy holnaptól nem szükséges napi rutinok alkalmával villanyt kapcsolnod, mert otthonod napszak szerint, helységenként figyeli a jelenlétet, a beszűrődő fény mennyiségét és melegségét majd ehhez igazítja a szemednek és közérzetednek legmegfelelőbb hangulatot. Például fények által energizált home office? Vagy.  Nyugtató melegfény a meghitt családi vacsorához és az utána lévő lazításhoz.

Nincs sok értelme az okos otthonnak, ha nem olyan okos hogy megvédjen minket nem-de? Alapvetően egy vezeték-nélküli termékcsaládot telepítünk,  hogy egy elektromos csavarbehajtónál ne csapjunk nagyobb zajt, ha nem muszáj. Ezt akár vezetékelni is lehet, majd egy SIM kártyával megtoldani, hogy maximálisan védett legyen az otthonunk a behatolók ellen. 

-És olyat lehet, hogy a telefon geo lokációját figyelembe véve kinyíljon a kertkapu és a garázskapu amikor hazaérek?

-Igen! 🙂

Felokosítjuk az öntözést egy új über-okos öntözésvezérlővel, hogy ne pazaroljunk vizet oda ahova nem kell. Valamint, hogy zónák szerint legyen szabályozva az öntözés ideje/mennyisége,  a leesett csapadék, a  talajnedvesség és hőmérsékleti változók figyelembe vétele szerint. Ezenfelül ráereszthetjük Robit az új robotfűnyírót is, hogy mindig a megfelelő időben a megfelelő magasságra nyírja a füvet. Mindezt csak azért, hogy valóban szép legyen az a gyep. 

Habár, még nem tudod teljes mértékben leadni és automatizálni a takarítást az otthonodnak. DE! A szuper hangos takarítókészülékek ideje lejárt, és a pornak sincs esélye a kelletlenül időznie a padlón. 

Mint egy autót, az okos otthonod is extrázhatod, például egy komolyabb  hangrendszerrel, többzónás klímavezérléssel, ülésfűtéssel… VAGY Philips HUE Entertainment Szórakoztató rendszerrel, ami a Spotify-n lejátszott zenédhez adja az alaphangulatot, vagy az esti filmezést terjeszti ki térben. 

Persze, a levegőminőség monitorozása és tisztítása is fontos, vagy a házi kedvenced szárazeledelének adagolása.. .

Miért mi?

Szakértelem

2012 óta foglalkozunk Épület Automatizálási rendszerek tervezésével, valamint fejlett ipari és lakossági villamoshálózati projektek kivitelezésével.

Fejlett Infrastruktúra

Kiskereskedelmi tevékenységünkből adódóan számos szakmai kiválósággal mind hazai és nemzetközi szinten szoros kapcsolatot ápolunk.

Egyedi Igények

Számunkra a legfontosabb az ügyfél elégedettség, ezért minden egyedi kérést legjobb tudásunk szerint teljesítünk.

Mit kell még tudnom?

Az automatizmusok végrehajtásához alapvetően Z-Wave és  ZigBee Okos Otthon mesh hálózatot hozunk létre, de előfordul, hogy WiFi szabványt is használunk néhány esetben. 

A biztonsági rendszereket a biztonsági protokollokra való tekintettel minden esetben egy külön, úgynevezett Jeweller kommunikációs protokollon üzemeljük be.  

Homey Pro 2.0 Központ

Alapesetben a holland Athom gyártó központját telepítjük , mert az egyik legsokoldalúbb eszköz, több mint 50.000 csatlakoztatható eszközzel. Véleményünk szerint a mobilra, tabletre és asztali számítógépre tervezett felülete a legfelhasználóbarátabb felület az okos otthon piacon, amit nyugodtan megoszthatsz minden családtagoddal. 

Sőt, ha többre vágysz vagy hibával találkozol, a hozzáférési engedélyeddel távolról is tudunk a későbbiekben segíteni, programozni, és a rendszert karbantartani.

Az okos otthon termékek árait a Shop-ban piaci áron tudjuk szolgáltatni.  a termék szám arányában adódik hozzá a villanyszerelési munka eszköz-szám arányos költsége, majd a programozási munka költsége.

Referenciaként, egy 100nm-es sorház teljeskörű okosítása 2022 tavasszal bruttó 1.4-1.8M Ft körül alakult. Ez az összeg azonban sokban függ a termékek beszerzési árától, illetve a jelenlegi villanyszerelés kvalitásától Otthonodban. 

Ha tőlünk szerzed be a termékeket, a konzultáció majd a hálózat tervezés díját is jóváírjuk!  

Okos Otthon Kivitelezés menete

Konzultáció és Hálózattervezés
Személyes konzultáció az igények felmérésére, a lehetőségek megismerésére. Majd A konzultáció alapján megtervezzük az ingatlan okos otthon hálózatát, melyhez lehetőség szerint szükséges alaprajz illetve villamoshálózati terv.
Árajánlat és a Termékek beszerzése
Összeállítjuk az ingatlanra és igényeidre szabott Okos Otthon kivitelezési és programozási tervet, melyhez árajánlatot csatolunk. Az Árajánlat elfogadása után nekilátunk az Okos Otthon eszközök beszerzésének.
Szerelés
A kivitelezési munka egy előre egyeztetett napon történik, igényektől és ingatlan mérettől függően 1-2 munkanapot vesz igénybe.
Programozás
Az Okos Otthonod technikai alapprogramozása, extra igények esetén ( pl HomeKit) programozás.

Kapcsolat

telefon

e-mail

cég

bitthon Kft.

Szolgáltatási Terület

Elsődleges kivitelezési tevékenységünk helyszíne  Sopron és Környéke.

Kapcsolatfelvétel