Barion Pixel

termék visszaküldés

termék visszaküldése indoklás nélkül

A termékeket indoklás nélkül visszaküldheted nekünk a megrendelés átvételétől számított 14 napon belül. Azonban szeretnénk megkérni, hogy a termékeket az eredeti csomagolásban, és sérülésmentesen küldd vissza.

hogyan küldd vissza a terméket

  • Ha 14 napon belül visszaküldöd a terméket, akkor az áruvisszaküldéssel kapcsolatos információkat online,  ennek az oldalnak az alján kell regisztrálni. A terméket térti vevénnyel küldd vissza a következő címre: bitthon kft: 9400, Sopron Móricz Zsigmond utca 1-3
  • A termékeket személyesen a következő címre hozhatod vissza: bitthon kft: 9400, Sopron Móricz Zsigmond utca 1-3
  • Annak érdekében, hogy a visszaküldött termékek árát mielőbb vissza tudjuk téríteni, kérjük, add meg a következő információkat:a megrendelés azonosítószáma, az elérhetőségeid, kártyás fizetésnél a bankszámlához tartozó bankfiók neve, a bankszámlaszám IBAN formátumban és a SWIFT kódot. A tranzakciót ezen információk birtokában tudjuk elindítani.

milyen terméket nem küldhetsz vissza

A vissza nem küldhető termékek listáját megtalálod az Általános Szerződési Feltételek 11. fejezetében.

pénz visszafizetés

Online kártyás fizetés esetén:

Bankszámlára történő pénzvisszatérítés 14 napon belül történik meg, amit a visszaküldött termékek beérkezésétől vagy nemzetközi banki átutalás során a szerződéstől történő elállástól kerül számításra. 

Készpénzfizetés esetén: 

a készpénzes visszafizetés székhelyünkön, 9400, Sopron Móricz Zsimond utca 1-3 történik. 

a visszaküldendő termék állapota

A megrendelt termékeket ugyanolyan állapotban kell visszaküldeni, ahogy azok megérkeztek a vásárlóhoz. Ez magában foglalja a teljes megrendeléssel járó dokumentáció visszaküldését, a termékek és alkatrészek sértetlen, tiszta és eredeti csomagolásban történő visszaküldését.

Ha a termékek nem az eredeti csomagolásban érkeznek vissza, akkor előfordulhat, hogy a vásárló nem fogja visszakapni a vásárlás teljes összegét.

termék visszaküldés